Om oss

Om Motala Djurklinik

Veterinärmottagning för hund, katt och smådjur. Förutom mottagning har vi även en välsorterad butik med diverse bra produkter inklusive foder från Hill’s till både hund och katt. 

Medlem i SVF – Sveriges Veterinärförbund

Caroline

Caroline

Veterinär med specialinriktning på smådjur

Tidigare arbetat på Universitetsdjursjukhuset i Uppsala, Distriktsveterinärerna i Borensberg samt Sala Djursjukhus. På fritiden blir det mycket utevistelse med hund och häst.

Ellen

Ellen

Veterinär med specialinriktning på smådjur

Ellen började på kliniken våren 2022. Hon är före detta elitsimmerska som har båda fötterna på jorden. Fritiden ägnas gärna åt träning, stickning, att vara i naturen samt att umgås med hundarna Kelly och Majsan.

Angelica

Angelica

Klinikchef

Började på Motala Djurklinik maj 2021. Uppvuxen med allt från gnagare till hästar och kan inte tänka sig ett liv utan djur. Utbildad inom administration och ledarskap samt narkos. Bor i Borensberg med familj, katt och 2 marsvin.

Sofie

Sofie

Djurvårdare

Började på Motala Djurklinik april 2021. Har hundarna Ella och Zoey. Föder även upp Belgisk jätte och Hermelinkaniner.

Izabella

Izabella

Djurvårdare Nivå 2

Började jobba på kliniken sommaren 2019. Ägnar stor del av fritiden åt hundarna Alicia och Nikki.

Therese

Therese

Djurvårdare nivå 3

Började på Motala Djurklinik Februari 2018. På min fritid tycker jag om att träna med mina schäfrar. Driver även hundpensionat, hunddagis och har kennel med uppfödning av schäfer och mops.

Josefine

Josefine

Leg. Djursjukskötare

Började på Motala Djurklinik sommaren 2017 efter examen. Har tidigare sommarjobbat på Valla Djursjukhus. Även fritiden ägnas åt djur, framför allt hästar och tävling inom hoppning.

Motala Djurklinik på Facebook

Frågor om oss eller våra tjänster?