VetPlan – ett friskvårdsabonnemang för hund & katt

Vad är VetPlan?

VetPlan är ett friskvårdsabonnemang för hund- och kattägare som vill betala en fast månadsavgift och ge sin bästa vän de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv!
I abonnemanget ingår årlig vaccination och flera förebyggande åtgärder. Sjukdomar kan på så sätt fångas upp tidigt eller helt förebyggas. I samråd med en egen veterinär, som lär känna både dig och ditt djur, skapas de bästa förutsättningarna för din fyrbenta familjemedlem att leva ett sunt och långt liv. Som VetPlan-kund får man även rabatt på foder och andra förmånliga erbjudanden från oss på kliniken.

Hur fungerar det?

Du som hund- eller kattägare tecknar ett abonnemang på 12 månader, betalar en fast månadsavgift och får tillgång till ett antal hälsofrämjande tjänster för ditt djur under det år som abonnemanget gäller. Första månaden betalas på plats på kliniken eller via swish efter registrering här på hemsidan, resterande månadsavgifter dras sedan månadsvis via autogiro.

Vad ingår i abonnemanget?

Vi har valt att ta fram 2 olika typer av abonnemang till katt och hund, det lilla abonnemanget som omfattar något färre tjänster samt det stora abonnemanget som inkluderar blodprov och urinanalys. 

Nedan ser du vad de olika abonnemangen inkluderar och vad du som VetPlan kund sparar per år genom att teckna ett abonnemang.

Motala Djurklinik på Facebook

Frågor om oss eller våra tjänster?