Jobba hos oss

SE HIT ALLA Leg. Veterinärer!

Sugen på att prova något nytt? Trött på att jobba kvällar och nätter, ha mycket övertid och aldrig veta när du kan gå hem?

Vi är ett jättehärligt gäng på en liten klinik med 3 veterinärer och 4 sköterskor som nu söker en till kollega till vårt gemytliga lilla gäng! Vi ska i sommar bygga ut kliniken ytterligare och vill förstärka vårat team med en veterinär.

Vi är en liten klinik, men med stora möjligheter! Vi har en helt nybyggd klinik med en operationsavdelning som det utförs mjukdels- samt akutkirurgi på med gasnarkos. Vi har digitalröntgen, ett nytt ultraljud, ett stort labb, samt en tandavdelning med digitaltandröntgen och tandunit.

Hos oss får du internt stöd och gemenskap, såväl som rikligt med extern utbildning. Om du har särskilt intresse inom något område, kommer vi i största möjliga mån att försöka se till att du kan ägna dig åt det. Vi är en relativt ny klinik och det finns därför stora möjligheter för dig att vara med och styra över utvecklingen av kliniken!

Vi prioriterar god kommunikation och att vårda relationerna med våra djurägare. Genom lyhörd kundkontakt i kombination med hög kvalité på veterinärvård är vår strävan att få djurägare att känna sig trygga i en långsiktig relation med oss. Detsamma tycker vi om vår relation med dig och dina kollegor. Var och en är värdefull, och tillsammans är vi alla viktiga delar av helheten. Vi prioriterar vår personal och ser dem som vår absolut viktigaste tillgång. Då vi är en liten klinik, samarbetar vi och hjälps åt mycket, vilket bidrar till att bli ett intressant och varierande arbete, ingen dag är den andra lik.

Tjänstens omfattning är flexibel mellan 50-100 % beroende på dina önskemål. Likaså tillträdesdag. Vi har självklart kollektivavtal! Intervjuer hålls löpande och platsen kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Våra öppettider är kl 8-17 förutom tisdagskvällar, då vi har öppet till kl 19. Vi är mycket flexibla med önskemål om ledigheter samt vi har väldigt lite övertid.

Varmt Välkommen med Din Ansökan senast 2020-07-10
Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail vid frågor!

Motala Djurklinik
Caroline William
Agneshögsgatan 26
59146 MOTALA
0141-21 09 71
info@motaladjurklinik.se

Motala Djurklinik på Facebook

Frågor om oss eller våra tjänster?